Τα Μεζεδοκαμώματα | ΜΕΖΕΔΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
15642
page-template-default,page,page-id-15642,page-child,parent-pageid-15346,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

ΜΕΖΕΔΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

  • Μπεκρή Μεζέ

  • Φοντύ του Αμπελουργού (Οίνος εν Δράσει)

  • Πρασοτηγανιά

  • Τηγανιά Γαλοπούλας

  • Κρασομεζές του Μερακλή

  • Τηγανάκι

  • Σνίτσελ Χοιρινό

  • Γιαουρτλού

  • Γλώσσα μοσχαρίσια με κρασί

  • Αμελέτητα

  • Φοντυ Μπερδεμενο

    (μπουκιές χοιρινού κοτόπουλου, σωταρισμένες με κόκκινες και πράσινες πιπεριές, σβησμένες σε λευκό κρασί)

  • Μεζές της Καλύβας

  • Εξοχικό

  • Μόνο για Αχόρταγους

  • Ρώστη

  • Χοιρινό Ριγανάτο

  • Μοσχαρακι στη Χοβολη

    (μοσχαράκι μαγειρευτό στο πήλινο με φρέσκια σάλτσα ντομάτας, λιωμένα τυριά στη χόβολη του φούρνου)

  • Χοιρινή Τηγανιά Μουστάρδας

  • Μεζές του Αγά

  • Το μεζεκλικι του Κασμιρ

    (μπουκίτσες κοτόπουλο στήθος με άσπρη σάλτσα γλυκόξινη, κρασάτη)

  • Μεζεδοκαμώματα

  • Σουτζουκάκια Σμυρνέικα

  • Φωλια του Παντσο Βιλλα

    (κοτομπουκιές σωταρισμένες με μπέικον. Πάριζα σωταρισμένη με φέτα Τρίκκη, δεμένη με κρέμα γάλακτος και βάση για όλα τηγανιτή μελιτζάνα)

  • Σπεντζοφάι

  • Κρεωκάκκαβος τομέας εν μελίτι

  • Αρχαίων Έδεσμα

  • Τσιγγάνικο

  • Σπέσιαλ των Καλοφαγάδων

  • Σφολιάτα της Ευτυχίας

  • Μπριζολάκι Αγριογούρουνο